ban2

Вісточка із фронту: читаєш і пишаєся.

Наша поїздка цього разу була якоюсь незвично особливою.Нові емоціїї, нові обличча, нові батареї нашої бригади і просто чудеса на всіх дорогах-де ми були! Найприкольніше те,-що в нашій бригаді зустріла 4 земляків з Сумської області! Отож,- хто переймається тим, чи допомагаємо і сумчанам,- так допомагаємо))!
Я хочу від себе, від нашої волонтерської компашки та усіх бійців там під Щастям подякувати Вам, дорогі друзі, що вчасно допомогли зібрати кошти на аренду транспорту під поїздку,за поповнення рахунку на продукти харчування, і тому ми змогли придбати і наготувати різні м ясні блюда, олів є, та інше.
Дякую вам, що дбали про здоров я наших воїнів, купуючи і надсилаючи нам засоби по догляду за ногами та руками,ліки та вітаміни з кальцієм,засоби гігієни.
Цього разу дуже підвів мій фотік,він побитий трохи.Тому фото : одні неякісні, інша взагалі не вийшли.Вибачайте.
Але суть не змінилася: дєрєбан нашого волонтерського вантажу пройшов успішно,правда не встигала цього разу фоткать,як усе вихвачували і ділили.Тому всі фото будуть хаотичними і розтягну їх на кілька днів.Отож,- продивляйтеся постіки і шукайте там своє)).
Цього разу приїздили бійці із віддалених передових позицій,Їм дісталося найбільше.А до розвідників ми їздили в гості самі))
Дітвора нашого шкільного волонтерського загону "Ангели Щастя"зібрали пів машини ящиків.Кожний гарненько упакували, підписали красивими теплими словами.Також вони надали по кілька мішків горіхів,овочей усіх видів, свіжої капусти,готові салати та засоби гігієни для бійців.Ну і,- 2 пральні машинки!!!
Цього разу нам посилки з одягом та обувкою приходили з Америки.Італія та Кіпр порадували апельсинами та лимонами та іншими вкусняшками!!!!Печиво, чаї, кава, шоколад,-такій смакоті на передовій завжди раді.Цього разу куштували навіть традиційні паски з Італіїї, що печуть там протягом року.Ну,- а пані Валентина ще й пару пляшечок італійського вина передала.Так, для апетиту))!!!
Ну і велика подяка всім нашим постійним українським помічникам,які є незамінними для нас! Ми Вас любимо і пишаємося Вашою незалежною патріотичною свідомістю!!
ДЯКУЄМО УСІМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.:тепер в наших планах свято Валентинчиків там організувати!!!Отож,-як завжди розраховую на Вас!!!!Перші посилочки вже прийшли,завтра буде транспорт і я їх заберу.
Приватбанк 5168 7423 1462 3350 Максименко Наталия

Автор: Наташа Вінник

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"