ban2

тотальний наступ російських варварів на Дебальцеве захлинувся і потерпів фіаско!!!

Важливо! Протягом останніх 8 діб, в районі Дебальцівськоі дуги, відбулися безпрецедентні за своєю сутністю звірячі атаки російсько-терористичних військ на нашу територію. Генерали ГШ ЗС РФ кинули сюди все, що могли. Кремль задіяв на Дебальцівському напрямку: близько 4 000 бойовиків та солдат і офіцерів елітних частин російської армії. Понад 30 танків, близько 80 бронемашин різного типу, 50 РСЗВ ( Град, Ураган), ствольноі артилерії і САУ.
Агресор безперервно здійснював щоденні масштабні обстріли житлових кварталів. Під час цих кривавих терористичних актів загинули десятки мирних громадян, діти...
Попри все, тотальний наступ російських варварів на Дебальцеве захлинувся і потерпів фіаско!!!
Сили АТО, вперше в історії, провели успішну оборонну операцію на широкому фронті. Нам вдалося не тільки вщент розбити ворога, а й зберегти цілісність оборони, виконавши бойові задачі.
Наразі, морги і лікарні на підконтрольних бойовикам територіях, переповнені сотнями трупів і поранених російських військовослужбовців та найманців.
При наступі терористів на Вуглегірськ, було зафіксовано факт, коли солдати дивізії внутрішніх військ МВС РФ ( НКВД ) ім.Дзержинського ( в народі - це каральна дивізія залізного Фелікса), як під час 2-і світової, ставила заград отряди, щоб зупинити переляканих, втікаючих ульянівських десантників і повернути їх на передову!!! Наразі, у Вуглегірську тривають позиційні протистояння. При цьому, українська артилерія здійснює вогневий контроль входу і виходу з міста.
Наші "Боги війни" - на висоті! Щира вдячність усім бійцям ЗСУ, Нацгвардіі та підрозділів МВС за проявлену мужність і героїзм!
Настрій наших бійців на передовій бадьорий і переможний! Патріотизм на найвищому рівні! Путінські варвари не пройдуть! Залишаюся тут, по-можливості, інформуватиму.
Ми разом і ми переможемо! Слава Україні!

Автор: Зорян Шкіряк

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"