ban2

Діти Криму візьмуть участь у конкурсі "Мрія маленького українця"

В Українському культурному центрі в Сімферополі стартував конкурс дитячого малюнка під назвою "Мрія маленького українця"

Як повідомив один із організаторів центру, проукраїнський активіст Вельдар Шукурджієв, усіх бажаючих запрошують до участі в конкурсі, головним призом якого є "справжня вишиванка ручної роботи".

Він також зазначив, що на переможців та учасників конкурсу чекають дипломи, пам'ятні медалі, а також безліч призів і подарунків.

До 1 червня всі роботи учасників збирає та оцінює професійна конкурсна комісія, повідомляють організатори. Результати конкурсу підсумують 1 червня, в День захисту дітей.

Роботи юних талантів приймають за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із дублюванням на: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

У Криму на початку травня група кримчан – громадян України, – створили Український культурний центр. Організатори наголошують, що центр не збирається займатись політичною діяльністю. У своїй роботі вони мають намір зосередитись на культурі, освіті та історії.

У четвер 21 травня, в День вишиванки, їх затримала російська поліція. Після "перевірки особи", взяття відбитків пальців і письмових показань активістів відпустили.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"