ban2

В Умані створена рота ДУК

В цей буремний час, коли загроза зі сходу відчувається кожного дня, командуванням Добровольчого Українського Корпусу було прийнято важливе рішення, яке допоможе підвищити військовий потенціал добровольців у славному місті Умань.
Тут, де земля була окроплена козацькою і гайдамацькою кров’ю та все ще пам’ятає важкий чобіт Залізняка та Гонти – на день Героїв України, 23 травня було сформовано резервну роту запасного батальйону Добровольчого Українського Корпусу «Правого сектора». З палкими словами до містян звернувся друг «Богема», а також інші побратимими, які приїхали з різних куточків України. Сказано було не мало, але все зводилось до того, що ми вистоїмо перед підступними ударами долі та переможемо.
Після цих слів, під патріотичні гасла було проведено ходу через місто Умань. По шляху руху колони, бійцями ДУК ПС, було покладено квіти на місце встановлення пам’ятника героям Небесної сотні. Завершилась патріотична хода на місці розпочатого спорудження пам’ятника попередникам нинішніх героїв Визвольної війни – Гонті та Залізняку.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"