ban2

Єфремов запевнив, що українці будуть заздрити прекрасному майбутньому Росії

Єфремов приїхав до Києва і розповів, чому виступає в Україні

Про це Михайло Єфремов розповів українським журналістам, передає «Гордон».

Єфремов прихав до Києва на один день для зйомок "Вечірнього Києва".

Відповідаючи на питання про те, яким він бачить майбутнє Росії, російський артист зазначив: "Майбутнє Росії я бачу гарним. Ще обіс**теся від заздрості". 

Щодо заробітків та кризи, зокрема, чи вплинула вона на артиста, Євремов зауважив: "Бачите, я приїхав до Києва… У вас бабки платять, а у нас – ні. На ваш газ ви отримуєте гроші, платите нам, російським артистам, ми привозимо їх в Росію – так і живе наша дружба. Але я вам так скажу: Україна та Росія – одне і те саме".

Щодо того, чи цькує його кремлівська влада, а саме як відреагувало російське керівництво на його мініатюру за казкою Чуковського "Телефон", де головного героя замінили на Путіна, Михайло Єфремов відповів: "Це написав не я, а поет Андрій Орлуша. Ми працюємо в політичній сатирі з початку 2011 року, але що робить честь Кремлю, жодної фрази, жодного впливу з боку влади до нас не було. Ніколи. Повірте, якби ми з Кремлем такі речі погоджували, то я б зараз не з вами сидів, а жив би на Майорці на своїй дачі".

Єфремов зауважив, що в українців переважно грошей нема, однак це стосується режисерів. "На народні гроші ми не працюємо. Є зараз величезне сподівання на українських завсідників корпоративів, у вас же олігархічна країна", - додав він.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"