ban2

На Донеччині затримали бойовика "ЛНР" на прізвисько "Худий"

Співробітники кримінальної поліції 2 січня затримали бойовика самопроголошеної "ЛНР" в Костянтинівському районі Донецької області. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на Facebook, передає Еспресо.TV.

"2 січня співробітники кримінальної поліції Донеччини (...) затримали "втомленого від війни" жителя Луганської області", бойовика "ЛНР" Олександра, 1992 року народження, на прізвисько "Худий", який "приїхав до родичів на відпочинок", - написав він.

За словами Аброськіна, затриманий до червня 2015 року проживав у Луганську за рахунок гуманітарної допомоги, потім за оголошенням завербувався в "армію" "ЛНР".

Після цього перебував у селищі Металіст біля Луганська, де заряджав міномети в батальйоні "Зоря".

"Протягом двох місяців "Худий" щодня брав участь в обстрілі міста Щастя. У зв'язку з невиплатою обіцяної заробітної плати втік з "підрозділу", виїхав в Серпухов Російської Федерації, де працював різноробочим на різних будівництвах, але через погане ставлення до "героїв ополчення" приїхав наприкінці грудня до своїх родичів у Донецьку область", - повідомив Аброськін.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"