ban2

Україна підписала в ОАЕ контракт на поставку французьких безпілотників, - РНБО

Українська делегація під час відвідин виставки озброєнь IDEX в Об'єднаних Арабських Еміратах підписала договір про постачання французьких безпілотників і засобів радіоелектронної боротьби

Про це на брифінгу заявив перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський, передає Еспресо.TV з посиланням на "РБК-Україна".

"Договори укладені на сотні мільйонів доларів з багатьма країнами і по експорту, і імпорту, але я не хотів би до моменту виконання їх оприлюднити, тому що багато інформації, на жаль, зараз використовується проти нас", - заявив Гладковський.

Зокрема, за його словами, був підписаний договір з французькою компанією "Thales" на поставку безпілотних літальних апаратів і засобів радіоелектронної боротьби.

У свою чергу, українська компанія "Мотор-Січ" підписала договір з південно-африканської компанією з модернізації вертольотів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, під час поїздки в ОАЕ президент України Петро Порошенко домовився про постачання в Україну бронетехніки, мінометних і протитанкових систем.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"