ban2

У Росії знайшли цапа відбувайла за хокеїстів-невігласів, які зневажили гімн Канади

Генеральний менеджер збірної Росії з хокею Андрій Сафронов і головний тренер команди Олег Знарок будуть покарані за те, що російські хокеїсти не захотіли слухати гімн Канади на Чемпіонаті світу

Про це заявив куратор російської національної команди, президент московського клубу Континентальної хокейної ліги "Динамо" Аркадій Ротенберг, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

"Інцидент не обумовлено тим, що хлопці хотіли образити команду Канади. І це не було задумано заздалегідь. Подія, чесно кажучи, - нехлюйство. Обов'язково будемо вживати санкції, карати. Перш за все, генерального менеджера і головного тренера. Вони повинні були знаходитися на льоду до того моменту, поки не прозвучать усі гімни. А вони покинули майданчик завчасно. Це неприпустимо. Причому Сафронов і Знарок свій прорахунок розуміють. Вони з цим згодні", - обурюється Ротенберг.

Як саме покарають "винних" - невідомо. За словами Ротенберга це залежить від того, яке покарання винесе ІІХФ (Міжнародна федерація хокею).

Збірна Росії поступилася команді Канади у фіналі Чемпіонату світу з рахунком 1:6. Після завершення гри, перед виконанням гімну Канади на честь перемоги більша частина російських хокеїстів покинула лід.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"