ban2

Опозиціонер О.Навальний повідомив про проведення мітингу за зміну влади в РФ

КИЇВ. 3 вересня. УНН. У Росії опозиційний політик Олексій Навальний на своїй сторінці у Twitter оголосив про проведення 20 вересня в Москві мітингу з вимогою змінити владу, передає УНН.
“20 вересня, в річницю "рокировочки" — загальний мітинг за зміну влади”, — написав він.
Так, 20 вересня 2011 року в Росії оголосили, що В.Путін, який обіймав тоді посаду голови уряду Росії, буде втретє балотуватись у президенти, а Дмитро Медведєв у разі його перемоги стане прем’єр-міністром.
На своєму офіційному сайті О.Навальний заявив, що захід буде повністю безпечним і дозволеним. Найближчим часом до мерії Москви мають подати відповідну заявку.
Серед основних вимог мітингу зазначені безумовний доступ на вибори для опозиції, припинення війни, скасування цензури, звільнення політв’язнів і боротьба з корупцією.
Також опозиціонер зазначив, що маніфестацій у Москві не було півроку — з часу вбивства Бориса Нємцова, а великого мітингу — півтора року.
“Нам явно варто зібратися, обговорити важливі речі і продемонструвати цим дивним людям, які вважають, що у них у приватній власності може перебувати ціла країна, що ми теж тут живемо і ми якось не дуже планували жити в монархії”, — написав О.Навальний.
Як повідомляв УНН, російські опозиціонери допомагатимуть політв’язням, в тому числі і Н.Савченко.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"