ban2

Привіт із СРСР: У Держдумі Росії хочуть запровадити виїзні візи

У Думі обговорюють можливість введення виїзних віз для громадян Росії

Про це в прямому ефірі радіостанції "Говорить Москва" повідомив заступник голови Комітету Держдуми з конституційного законодавства і державного будівництва Вадим Соловйов, передає Еспресо.ТВ.

Вадим Соловйов зазначив, як важливо донести до відома громадян РФ повну інформацію про стан безпеки тих країн, які вони вибирають для відпочинку. За його словами, в Держдумі обговорюють різні способи реалізувати цю ідею. Як повідомив Соловйов, одним з них може виявитися введення виїзних віз.

"Зараз багато пропозицій ввести виїзні візи. Офіційні чиновники МЗС і співробітники безпеки пояснять громадянину, чим він ризикує. І коли він вже отримав цю офіційну інформацію, розписується, що так, я все знаю, я в курсі справи, мене попередили, і, тим не менше, я наполягаю, йому потрібно дати можливість виїхати", - сказав Вадим Соловйов.

Він також зауважив, що подібні пропозиції надходять від самих громадян.

Раніше віце-прем'єр Аркадій Дворкович заявив, що "ніяких обмежень" виїзного туризму в Росії не буде. За його словами, російська влада проводять аудит безпеки в зарубіжних аеропортах.

Нагадаємо, 6 листопада Росія прийняла рішення призупинити авіасполучення з Єгиптом і вивезти з країни всіх відпочиваючих там туристів з огляду на те, що однією з версій катастрофи А321 вважається теракт.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"