ban2

Путін назвав Трампа "розумною людиною"

Російський президент Володимир Путін назвав Дональда Трампа "розумною людиною", яка має "швидко усвідомити" свою нову роль

Про це повідомляє ВВС.

Путін заявив, що обраний президент США "уже державний діяч".

Раніше президент Путін висловлював сподівання, що адміністрація пана Трампа працюватиме на зміцнення російсько-американських відносин.

Під час виборчої кампанії пан Трамп називав Володимира Путіна кращим лідером, ніж Барак Обама. За цю ремарку його критикували у США.

В інтерв'ю НТВ президент Путін сказав: "Трамп був комерсантом і підприємцем. Сьогодні це вже державний діяч, глава Сполучених Штатів Америки, однієї з провідних країн світу, однієї з провідних економік, провідної військової держави".

"І оскільки він зміг добитися успіху в бізнесі, це свідчить про те, що він людина розумна. А якщо людина розумна, то значить, вона цілком і доволі швидко усвідомлює інший рівень відповідальності. Ми виходимо з того, що він буде діяти саме з цих позицій".

1 грудня Путін сказав, звертаючись до російської політичної еліти: "Ми не хочемо конфронтацій ні з ким. Нам це непотрібно. Ми не шукаємо і ніколи не шукали ворогів. Нам потрібні друзі".

Тоді ж він заявив, що Росія готова співпрацювати з новою американською адміністрацією.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"