ban2

В.Путін визнаний "людиною року" за великий внесок у підтримку організованої злочинності

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Володимиру Путіну присвоєно звання "людини року" OCCRP - міжнародною організацією репортерів, які розслідують корупцію,повідомляє УНН з посиланням на сайт організації.
Щорічно цієї сумнівної честі удостоюється політик, який зробив найбільший внесок у "забезпечення та стимулювання організованої злочинної діяльності", зазначається в прес-релізі організації.
"Володимир Путін і його силовики, що ввібрали менталітет "холодної війни", вивели на новий рівень транснаціональну організовану злочинність" - стверджує Павло Раду, виконавчий директор OCCRP.
Творці анти-премії особливо відзначають заслуги Путіна в справі перетворення Росії у великий центр з відмивання нелегальних грошей, стимулювання організованої злочинності Донбаського регіону та Криму, його "бездоганну" репутацію у справі безкарності кримінальних злочинів, вдосконалення державної політики в галузі використання злочинних груп, які стали її складовою.
Путін названий "людиною року" за результатами опитування 125 репортерів, які працюють у жанрі розслідування, і експертів 20 організацій з Європи та Центральної Азії. Суперниками російського президента в боротьбі за анти-премію цього року були прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан і прем'єр-міністр Чорногорії Міло Джуканович. У 2012 році лауреатом анти-премії OCCRP був названий президент Азербайджану Ільхам Алієв, а в 2013 - парламент Румунії.
Щорічна "анти-премія" OCCRP присуджується міжнародною організацією журналістів, які займаються розслідуванням злочинів в області корупції.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"