ban2

Росіянка просить регіональну владу викупити у неї 320 кг ажіотажної гречки

Мешканка Нижегородської області попросила регіональну владу викупити у неї 320 кг гречки, купленої під час ажіотажу, або надати приміщення для її зберігання

Про це пише "Интерфакс", передає Еспресо.TV.

Керівник управління Федеральної антимонопольної служби по Нижегородській області Михайло Теодорович на брифінгу в четвер повідомив, що чув на нараді в обласному уряді про випадок з жителькою Балахнинского району Нижегородської області, що купила 320 кг гречаної крупи.

"Громадянка з Балахнинского району звернулося в обласне уряд з проханням допомогти їй розібратися з її гречкою, їй потрібно було одне з двох - або викупити цю гречку, або надати приміщення для зберігання. Вона примудрилася за період з листопада, по-моєму, скільки ви думаєте купити? 320 кг. З'їсти це неможливо, навіть миші поки не справляються. Вона загнала туди чотири пенсії. І, звичайно, вона тепер страждає - це багато грошей ", - сказав Теодорович.

Він зазначив, що цей випадок поодинокий і висловив надію, що "більше про такого роду факти ми не дізнаємося".

Глава УФАС закликав нижегородцев розумно підходити до покупок і не піддаватися паніці.

"Хто може зупинити людину, яка регулярно, як поштовий потяг, ходить в магазин і забирає там пакет, два, три? Тільки він сам і може. Треба включити розум, треба зупинити руки свої, треба стиснути в кулак гаманець і направити ноги в іншу сторону і тоді буде добре. Але це ніхто крім самих людей не зробить ", - сказав він.

Глава УФАС констатував, що залишається широкий спектр пропозицій ціни на одні й ті ж товари в різних магазинах. Тобто, можна знайти низькі ціни "не в звичному в магазині" біля дому ", а в магазині в двох кварталах".

"Ми змушені змінити споживчу поведінку або ми змушені змінити продуктовий бюджет", -сказав Теодорович.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"