ban2

Майже 80% росіян відчули на собі дію санкцій Заходу, однак змін політики влади все одно не хочуть

Більшість російських сімей (79%) відчули на собі наслідки санкцій Заходу, введених проти Росії, серед них 34% зіткнулися з серйозними труднощами через санкції проти Росії

Про це повідомили в "Левада-Центрі", передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс".

На життя 12% учасників опитування санкції ніяк відбилися. 9% респондентів не змогли відповісти.

На думку 69% опитаних, Росія повинна продовжувати свою політику, незважаючи на санкції. У той же час кожен п'ятий (21%) вважає, що необхідно шукати компроміс, йти на поступки, щоб вийти з-під санкцій. 11% росіян вагалися з відповіддю.

Перераховуючи конкретні заходи, які могло б зробити російське керівництво у відповідь на санкційну політику західних країн, 34% респондентів висловилися за введення аналогічних жорстких заходів проти цих держав.

По 32% запропонували ігнорувати ці дії і продовжувати колишню внутрішню і зовнішню політику, а також виступили за зміцнення економічних і військових зв'язків з країнами Близького Сходу, Китаєм, Індією.

В якості інших заходів пропонувалися: збільшення військового бюджету, зміцнення обороноздатності країни (18%); пошук компромісу, перегляд ставлення до питання приєднання Криму (10%); відмова від виплати зовнішніх боргів (5%).

Опитування було проведено 23-26 січня серед 1600 осіб у 134 населених пунктах 46 регіонів Росії.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"