ban2

У Москві 19 квітня пройде опозиційний марш "гніву та гідності"

Російська опозиція домовилася організувати проведення антикризового маршу в Москві 19 квітня

Про це повідомила виконавчий директор РПР-Парнас Ольга Шоріна, передає Еспресо.TV з посиланням на РБК-Україна.

Така дата, за її словами, обрана у зв'язку з тим, що на проведення масових акцій оголошено мораторій до настання 40 днів зі смерті Бориса Нємцова.

Шоріна розповіла, що всі політичні партії, які збиралися брати участь в антикризовому марші "Весна", візьмуть участь в мітингу.

Напередодні співголова московського відділення "Солідарності" Петро Царьков повідомив, що нова акція російської опозиції в Москві може пройти 19 квітня. Тоді він розповів, що акція запланована у форматі маршу і вже отримала попередню назву - "Марш гніву і гідності". Організаторами є "Комітет протестних дій", партія ПАРНАС і рух "Солідарність".

Про те, що акція опозиції в Москві може пройти в квітні, повідомив і співголова "Партії 5 грудня" Сергій Давідіс, проте дату він не уточнював. "Упевнений, що марш приблизно з таким же набором вимог і приблизно в такому ж форматі (як невдалий антикризовий марш "Весна" в Мар'їно, - ред). В осяжному майбутньому провести треба. Поки ніяких організаційних рішень не прийнято. На мій погляд, розумно це зробити в квітні ", - заявляв раніше Давідіс.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"