ban2

Чеченський слід у вбивстві Нємцова розлютив Путіна, - Bloomberg

Чотири неназваних джерела розповіли агентству, що Путін розлютився, після того як дізнався про вбивство Бориса Нємцова в Москві

Президента стривожив той факт, що слідство знайшло у справі чеченський слід, розповів співрозмовник Bloomberg, передає телеканал "Дождь".

За фактом вбивства політика було порушено кримінальну справу, фігурантами якої в даний час є п'ять чоловік: Хамзат Бахаєв, Тамерлан Ескерханов, Шадід Губашев, Анзор Губашев і Заур Дадаєв. Усім їм були пред'явлені звинувачення. Слідство вважає, що в Нємцова стріляв саме Дадаєв.

Путін, виступаючи на колегії міністерства внутрішніх справ, зажадав "позбавити Росію від трагедій" на зразок вбивства Нємцова.

"Потрібно позбавити, нарешті, Росію від ганьби і трагедій на зразок тієї, яку ми зовсім недавно з вами пережили і бачили: маю на увазі зухвале вбивство Бориса Нємцова прямо в центрі столиці", - заявив він.

Раніше джерело "Интерфаксу" в слідстві розповіло агентству, що пріоритетна версія розслідування вбивства політика - політична дестабілізація в країні.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"