ban2

У Москві створять штаб по виявленню та вивезенню незапрошених на парад 9 травня ветеранів

Ветеранів Великої вітчизняної війни, які приїхали до Москви без запрошення не пустять на парад на честь 70-річчя Перемоги і замість цього вивезуть в Звенигород

Про це з посиланням на слова віце-мера Москви Леоніда Печатникова повідомляє "Коммерсантъ".

Віце-мер Москви Леонід Печатников повідомив виданню, що міська влада збирається вжити заходів, щоб ветерани, які приїжджають до 9 травня в столицю "не ходили по місту, не знаючи, куди приткнутися". З цією метою мерія відкриє спеціальний штаб "по виявленню, прийому та розселення" ветеранів, яких планується зустрічати прямо на вокзалах і розміщувати у Клініку респіраторної реабілітації в Звенигороді.

"Опрацьовано також питання альтернативного розміщення ветеранів в готелях Москви за мінімальними розцінками", - додав Печатников.

Чиновник пояснив виданню, що безпосередньо на парад на Красній площі зможуть потрапити тільки заздалегідь запрошені ветерани. Таке рішення пояснюється "особливими заходами безпеки" та слабким здоров'ям бажаючих потрапили на парад. Таким ветеранам влада Москви пропонуює взяти участь в інших міських святкових заходах.

У прес-службі комітету громадських зв'язків Москви "Коммерсанту" повідомили, що всього на парад на Красній площі потраплять близько 5 тисяч гостей. За даними видання, серед них буде лише по одному ветерану з супроводжуючим від кожного регіону крім Москви.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"