ban2

Російський депутат закликав позбавити Наташу Корольову звання заслуженої через порно за її участю

У мережу потрапили відверті фотографії та відео з подружжям російських артистів

Інтернет підірвали відео та фото Наташі Корольової та її чоловіка Сергія Глушка пікантного змісту. Знімки та ролик, імовірно, викрадені з сімейного архіву 41-річної зірки, повідомляє Super.ru.

Не зміг проігнорувати відео санкт-петербурзький депутат-єдинорос Віталій Мілонов. Він заявив, що після оприлюднення в Інтернеті подібного роду інформації він готовий вимагати заборони на появу співачки Корольової та її чоловіка "Тарзана" на громадських заходах, де можуть бути присутніми неповнолітні. Мілонов пояснив, що мова йде про спільні виступи співачки з дитячим ансамблем "Непосиди", а також про участь зірки в урочистих заходах та концертах, зокрема, до Дня матері.

"Після подібного інциденту участь артистки Корольової в дитячих заходах має бути обмежена! Той, хто працює з дітьми, повинен бути прикладом для них. А те, що дозволяє собі робити артистка на цих відео, які може побачити кожен в Інтернеті, бридко і не вкладається ні в одні норми моралі", - зауважив "єдинорос".

Мілонов також повідомив, що готовий негайно поставити питання про позбавлення Наташі Корольової звання заслуженої артистки Росії.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"