ban2

Через надмірну брехню в Росії російський гурт переїхав в Україну

Учасники гурту "Токіо" розповіли, що переїхали з Росії до України на постійне місце проживання, аби виховувати дітей в демократичному суспільстві

Про це лідер гурту "Токіо" Ярослав Малий розповів в інтерв’ю "Світському життю", передає Еспресо.TV.

Музикант українського походження, яки й тривалий час жив та займався творчістю в Росії, зазначив, що жити в Росії стало неможливо. "Там неможливо знаходитися через ту кількість брехні. Ми вирішили, що нам і нашим дітям буде правильно тут знаходитися, щоб підтримати свою країну, тому що я громадянин України. А також через дітей, щоб вони росли хоча б у відносно демократичному суспільстві", - пояснив Малий.

Зараз з восьми дітей Ярослава Малого та його дружини (яка, до речі, росіянка) до Києва переїхали п'ятеро, в Росії залишилось дві дитини, а ще одна в Європі зараз.

Ярослав Малий також анонсував вихід нового альбому, присвяченого нинішнім подіям. "Той альбом, який ми записали в Україні, "Війна і мир" - присвячений подіям, які тут сталися", - зазначив він. Також гурт зробив два нових треки українською мовою.

Щодо того, що фінансово музиканти значною мірою залежали від російської аудиторії, Малий зауважив: "Для нас те, що ми робимо, ніколи не було тісно пов'язано з фінансами. Нам важливіша ідея. Музика - це наше життя, ми не можемо писати музику окремо від того, як ми живемо та що відчуваємо. Тому ми не хвилюємося на рахунок грошей".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"