ban2

Фотофакт: Шведи привітали російських моряків підводною гей-рекламою

Активісти "Шведського товариства миру і розв'язання конфліктів" опустили у води Балтійського моря неоновий рекламний щит із зображеним на ньому гей-моряком для відлякування російських підводних човнів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на телеканал "Дождь".

На виконаному з металу і пластика щиті, який активісти називають "системою підводної оборони", зображений "Співаючий моряк" - анімований силует напівголого чоловіка в матроській пілотці і з ореолом з сердечок.

На щиті написано російською мовою "Ласкаво просимо до Швеції", яка "гомосексуальна з 1944 року" (рік легалізації одностатевих відносин в країні).

Також щит обладнаний системою підводного зв'язку, яка передає повідомлення на азбуці Морзе: "Заходьте сюди, якщо ви геї".

27 квітня шведи опустили щит на дно моря в районі Стокгольмського архіпелагу. Активісти впевнені, що підводники з Росії, де діє законодавча заборона на пропаганду гомосексуалізму, можуть бути зацікавлені в знайомстві зі шведськими геями і мирне врегулювання потенційних конфліктів.

Восени минулого року шведські військові проводили масштабну операцію з пошуку в прибережних водах російської військової підводного човна. Виявити сліди субмарини не вдалося, а в квітні цього року шведські військові припустили, що це було цивільне судно.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"