ban2

У школах Росії хочуть ввести уроки з байкерства

З наступного навчального року в школах Росії введуть новий урок – основи байкерського життя (ОБЖ), на якому школярів будуть знайомити з патріотичним способом життя байкерів на прикладі клубу «Нічні вовки», повідомляє журнал «Мото-мото».

Для проведення уроку кожна школа повинна буде закупити не менше 10 мопедів і стільки ж комплектів шкіряних костюмів, щоб школярі могли вільно здійснювати щоденні мотопробіги навколо шкіл з прапорами Росії.

Крім того, за кожною школою буде закріплений свій байкер, який відповідатиме за цей напрямок навчання, або ж у діючих вчителів школи з’явиться можливість змінити профіль і стати замість, наприклад, вчителя праці – вчителем з байкерства. Спеціально для цього будуть організовані курси та центри перепідготовки.

«Ми всі з гордістю спостерігали за тим, як наші байкери їздять по Європі з прапорами нашої Батьківщини, тому повністю підтримуємо цю ініціативу, – заявила журналістам директор однієї з московських школа Тетяна Василівна. – В Америці є бойскаути, в СРСР були піонери, чому б у Росії тією ж функцією не зайнятися молодим байкерам?»

«Чим палити і пити в під’їздах, матюкатися на вулицях, хай краще роблять все це на мотоциклах», – підтримав ідею вчитель логіки Віталій, який вже пішов на курси перепідготовки і взяв собі нове ім’я – Табурет.

Вже до кінця цього року уряд РФ очікує збільшення патріотично налаштованих байкерів на третину. А якщо експеримент пройде успішно, то вже 2016 року в РФ може виникнути Міністерство байкерського руху.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"