ban2

У столиці 27—28 червня обмежать рух транспорту через змагання з триатлону

КИЇВ. 26 червня. УНН. 27—28 червня через міжнародні змагання з триатлону на деяких дорогах столиці буде обмежено рух транспорту. Про це УНН повідомили в прес-службі КМДА.
27—28 червня на вулицях столиці за підтримки Київської міської державної адміністрації, Європейської федерації триатлону та Федерації триатлону України відбудуться одразу кілька міжнародних змагань із триатлону.
27 червня буде проведено Кубок Європи з “European Triathlon Union” та Кубок Києва, а 28 червня — Чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції “Ocean Lava Ukraine”.
Під час проведення спортивних заходів на деяких дорогах столиці обмежать рух. Також буде призупинено руху усіх видів транспорту:
— під час монтажу/демонтажу сцени та спортивних конструкцій на Контрактовій площі з 05:00 26 червня до 08:00 27 червня ; з 20:00 27 червня до 06:00 28 червня ;
— під час встановлення сцени та спортивних конструкцій на Майдані Незалежності з 18:00 27 червня до 08:00 28 червня; під час демонтажу з 19:00 28 червня до 06:00 29 червня.
27 червня з 9:00 до 20:00 за Олімпійською дистанцією відбудуться такі змагання:
• з плавання (дистанція 750 м, 1500 м, 1500 м) на причалі №8 Київського річкового вокзалу;
• перегони на велосипедах (дистанція 20 км, 40 км, 40 км) за маршрутом: Поштова площа (старт) — вулиця Набережно-Хрещатицька — заїзд на Гаванський міст — Набережно-Рибальська дорога (розворот на перехресті вулиці Електриків і Набережно-Рибальської дороги) — Набережно-Рибальська дорога — заїзд на Гаванський міст — вулиця Набережно-Хрещатицька (забіг на естакаду) — Поштова площа (фініш);
• забіг (дистанція 5 км, 10 км, 10 км) за маршрутом: Поштова площа (старт від естакади) — перехрестя вулиці Набережно-Хрещатицької та Боричевого узвозу — 800 метрів Володимирським узвозом (розворот) — вулиця Петра Сагайдачного — Контрактова площа (фініш).
28 червня з 9:00 до 20:00 відбудуться:
• змагання з плавання (дистанція 1930 м) за маршрутом: Оболонська набережна (старт, фініш від Оболонської набережної, 39 до проспекту Героїв Сталінграда, 10-Д);
• перегони на велосипедах (дистанція 90 км) за маршрутом: Оболонська набережна (старт) — проспект Героїв Сталінграда — Набережно-Рибальська дорога — заїзд на Гаванський міст — вулиця Набережно-Хрещатицька (розворот перед естакадою у зворотному напрямку) — вулиця Набережно-Хрещатицька — заїзд на Гаванський міст — Набережно-Рибальська дорога — (розворот перед Московським мостом) — Набережно-Рибальська дорога — заїзд на Гаванський міст — вулиця Набережно-Хрещатицька (заїзд на естакаду) — Поштова площа — Володимирський узвіз — Європейська площа — вулиця Хрещатик — Майдан Незалежності (фініш);
• забіг на дистанцію 21 км за маршрутом: Майдан Незалежності (старт) — вулиця Хрещатик — вулиця Велика Васильківська — (розворот перед клумбою на перехресті вулиці Великої Васильківської та площі Льва Толстого) — вулиця Велика Васильківська — вулиця Хрещатик — Європейська площа (розворот) — вулиця Хрещатик — Майдан Незалежності (фініш).

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"