ban2

Відтепер проїзд у київському метро можна сплачувати банківською карткою

У київському метро з’явились нові автомати, за допомогою яких проїзд у підземці можна сплачувати банківськими картками

Про це передає Еспресо.TV із посиланням на прес-службу метрополітену.

Сплачувати проїзд можна картками MasterCard. Вони можуть бути емітовані будь-яким банком світу, однак мають підтримувати технологію PayPass, яка дає можливість сплачувати послуги, просто підносячи картку до зчитувального пристрою.

Крім карток MasterCard, автомати також приймають проїзні квитки метрополітену та соціальні картки.

У прес-службі наголосили, що новими автоматами обладнані 17 станцій метро: "Хрещатик", "Театральна", "Золоті ворота", "Площа Льва Толстого", "Майдан Незалежності", "Поштова площа", "Контрактова площа", "Палац спорту", "Арсенальна", "Університет", "Політехнічний інститут", "Шулявська", "Олімпійська", "Палац Україна", "Лук’янівська", "Кловська" та "Печерська".

Як зазначив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов, проект реалізовано не коштом бюджету.

У відомстві зауважили, що Київ став п’ятим містом у світі (після Лондона, Санкт-Петербурга, Чикаго і Бухареста), де оплатити проїзд у метро можна таким способом.

Нагадаємо, минулого тижня у КМДА анонсували, що у столичному метро на турнікетах запрацює спеціальне обладнання для оплати проїзду банківськими картками. Тоді також відзначили, що введення такої інновації є спільним проектом міської влади, метро та кількох банківських компаній - як українських, так і закордонних.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"