ban2

Жоден позашкільний навчальний заклад столиці не буде закрито чи перепрофільовано, – Ганна Старостенко К

Київська міська влада гарантує, що всі комунальні позашкільні заклади працюватимуть у звичному режимі й лише за цільовим призначенням

Приміщення цих дитячих закладів у жодному разі не використовуватимуться для інших потреб - їх не продаватимуть, не приватизуватимуть і не передаватимуть в оренду з комерційною метою. Тобто жоден із позашкільних закладів столиці не буде закрито і не буде змінено його призначення.

На цьому наголосила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, коментуючи чутки у ЗМІ щодо закриття та перепрофілювання Центру позашкільного навчального закладу "Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді "Десантник" у Святошинському районі.

"Офіційна позиція Київського міського голови Віталія Кличка та його команди – всі комунальні позашкільні заклади мають працювати лише за цільовим призначенням. Ми гарантуємо, що "Десантник" буде збережено, й працюватиме він винятково як центр дитячої творчості, що спеціалізується на військово-патріотичному вихованні дітей", – запевнила заступник голови КМДА.

Ганна Старостенко також зауважила, що незважаючи на кризу, столична влада дбає про всі позашкільні заклади міста, яких нині нараховується 41: "Ми будемо стежити за тим, щоб ці заклади надавали якісні освітні послуги, готували справжніх патріотів і зберігали найкращі традиції виховання".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"