ban2

Кива створив аеромобільну розвідку, яка виявлятиме посіви маку і конопель

Департамент протидії наркозлочинності Нацполіції створив відділ аеромобільної розвідки для виявлення незаконних посівів маку та конопель, а також супроводу спецоперацій із затримання наркозлочинців

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник департаменту протидії наркозлочинності Ілля Кива.

"Останній мій проект на посаді начальника департаменту протидії наркозлочинності! Сьогодні департамент протидії наркозлочинності Національної поліції хоче презентувати створення в своїй структурі нового підрозділу - відділу аеромобільної розвідки. На цей підрозділ буде покладено функції виявлення незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель, а також супроводу спецоперацій по затримання наркозлочинців", - написав Кива.

Кива відзначив, що впровадження сучасних методів аеромобільної розвідки в процес документування наркозлочинів дозволить виявляти незаконні посіви нарковмісних рослин на більш широких масивах територій, а також в найбільш важкодоступних для інших видів транспорту місцях.

"Даний підрозділ також дозволить оперативно, з можливістю складання перспективних маршрутів, контролювати і перекривати канали переміщення осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків, під час спецоперацій по їх затриманню", - зазначив він.

Кива додав, що ця новація стала можлива завдяки залученню до роботи досвідчених бійців, які пройшли випробування в зоні проведення антитерористичної операції.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"