ban2

Скрипка виступив на Каннському кінофестивалі

Український музикант, лідер гурту "ВВ" взяв участь у вечірці українських кінематографістів на бульварі Круазетт у Каннах

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

Лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка відвідав Канський кінофестиваль і взяв участь у вечірці українських кінематографістів на бульварі Круазетт у Каннах. Вечірку влаштував Фонд Ігоря Янковського "Ініціатива заради майбутнього" спільно з Київським міжнародним фестивалем "Молодість".

Музикант виступив на вечірці у якості діджея зі своєю ексклюзивною програмою DJ-сетів. Також в українській вечірці взяли участь колеги кінематографісти з дружніх до України держав, представники світових кінофестивалей, продюсери, режисери, оператори, актори та дипломати.

Нагадаємо, з 13 до 22 травня 2015 року на 68-му Каннському міжнародному кінофестивалі презентував свою роботу Український національний павільйон. Уже восьмий рік поспіль павільйон стає культурним представництвом нашої держави в рамках найбільшого кінофестивалю світу. Це – майданчик для представлення української кіноіндустрії в рамках професійного сегменту фестивалю – Кіноринку (Marché du Film). Він об’єднав представників продакшн-компаній, а також незалежних українських продюсерів і режисерів, дистриб’юторів та фестивальних менеджерів. Вже традиційно на Каннському кіноринку були представлені головні українські кінофоруми: Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість", що присутній у Каннах вже 25 років, та Одеський міжнародний кінофестиваль.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"