ban2

Посол Держави Ізраїль відвідав Умань

КИЇВ. 22 червня. УНН. Сьогодні ізраїльська делегація на чолі з Послом Держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковські з офіційним візитом відвідала місто Умань, де провела зустріч з виконуючим обов’язки міського голови Олександром Цебрієм, передає кореспондент УНН.
За підсумками зустрічі пан Еліав Бєлоцерковські провів брифінг, на якому проінформував представників засобів масової інформації щодо обговорених питань, що стосуються організації прийому хасидів-паломників.
"Ми традиційно маємо гарні стосунки як з міською так і обласною владою. Ми маємо повну підтримку зі сторони влади у проведенні свята. Мета мого візиту - завчасно, як ми це робимо кожний рік, розпочати обговорювати ті питання, які виникають під час святкування Рош-Га-Шана (іудейського Нового року - ред). Також ми організували зустріч із представниками громадськості міста, для того, щоб почути від них їхнє бачення приїзду хасидів", - розповів Послом Держави Ізраїль в Україні.
Виконуючий обов'язки міського голови Умані Олександр Цебрій подякував за співпрацю і висловив сподівання, що відзначення єврейського Нового року Рош-га-Шана пройде, як завжди, на належному рівні.
"Сьогодні із послом ми мали плідну і конструктивну розмову щодо приїзду великої кількості хасидів. Були обговорені напрямки, проблеми, які будемо вирішувати, щоб 15 вересня 2015 року відзначення єврейського Нового року Рош-га-Шана відбулося без зауважень, як завжди, спокійно і на належному рівні", - зазначив О.Цебрій.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"