ban2

"Бумбокс" та Piaпoбой співпрацюватимуть з фондом ООН

Лідери українських гуртів підписали Меморандум про взаєморозуміння з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook-сторінку гурту "Бумбокс".

Андрій Хливнюк та Дмитро Шуров приєдналися до всесвітньої кампанії #IMAGINE на підтримку рівних прав для всіх дітей. В рамках партнерства музичні гурти заспівають легендарну пісню Джона Леннона "Imagine" і присвятять її дітям України. Більше того, планується студійний запис, зйомка відеокліпу та презентація пісні під час концерту музикантів.

Кампанія #IMAGINE має на меті привернути увагу до проблем обмеження прав дітей в усьому світі. Її представили всесвітньо відомі виконавці та артисти до 25-ї річниці підписання Конвенції Організації Об'єднаних Націй з прав дитини. У кампанії вже взяли участь: Йоко Оно, Х'юДжекман, Кеті Перрі, Ніколь Шерзінгер, Ідріс Ельба, will.i.am, Кортні Кокс, Румер Уїлліс, Девід Аркетт, Ніно Катамадзе і багато інших музичних та кінозірок. Приєднався також Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, який заспівав пісню у супроводі хору. Своєю участю в кампанії всі ці відомі люди ще раз привертають увагу до проблем, з якими щодня стикаються діти у всьому світі.

"Під час конфліктів, в тому числі в Україні, діти найбільше потребують допомоги, миру, а також підтримки і турботи. Надзвичайно важливо у будь-який можливий спосіб нагадувати людям про проблеми дітей та мобілізувати зусилля спільноти, щоб допомогти дітям. Сподіваємося на вдале партнерство, і що ця пісня надихне інших артистів та усіх охочих українців заспівати та уявити кращий світ для дітей України", - говорить Джованна Барберіс, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Андрій Хливнюк, фронтмен гурту "Бумбокс", каже, що гордий приєднатися до цієї акції: "Варто сказати, що мрії збуваються. Ми з Дмитром Шуровим будемо співати пісню Джона Леннона - "Imagine". Imagine. Джона Леннона. Йоко Оно і Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запропонували виконати цю пісню музикантам в усьому світі і я гордий, що ми зможемо приєднатися до цієї ініціативи".

Ідея кампанії IMAGINE полягає в тому, що будь-хто може заспівати разом із відомими на весь світ особистостями легендарну пісню Джона Леннона "Imagine" та присвятити її дітям. Для цього треба лише завантажити безкоштовний додаток TouchCast та записати свою версію пісні. Чим більше учасників з України візьмуть участь, тим яскравіше вона світитиметься на віртуальній мапі проекту. Користувачі можуть обмінюватися записами в соціальних мережах з використанням хештегів ‪#‎EVERYVOICECOUNTS‬ та #IMAGINE. Також, публікуючи свою версію пісні, кожен охочий може сформулювати ідеї про те, яким бачить ідеальний світ для дітей.

"Це дуже особлива можливість, яка випадає раз на життя. В дитинстві я мріяв бути Джоном Ленноном, якщо б звісно співав у групі "Beatles". Зараз я співаю в гурті "Pianoбой", але маю шанс ненадовго стати Джоном, заспівавши разом з Андрієм чудову пісню "Imagine". Ми намагатимемося зануритися в атмосферу тодішнього Джона. Вся його сольна робота до цього - конфліктні пісні, в яких він сварив Пола, своє важке дитинство, політиків. Альбом "Imagine" - навпаки, це любов у чистому вигляді, дві хвилини любові. "Imagine" - дуже особлива пісня і заспівати її – справа честі. Ви тільки уявіть", - поділився враженнями Дмитро Шуров, фронтмен гурту "Pianoбой".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"