ban2

В Україну приїде популярний чеський письменник

На "Форум видавців у Львові" завітає Мартін Содомка, чиї твори були видані в Італії, Данії та Південній Кореї

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

Міжнародний книжковий "Форум видавців у Львові", який цього року відбуватиметься з 9 по 13 вересня, почав оголошувати імена гостей з-за кордону. Так, до Львова завітає відомий чеський дитячий письменник та ілюстратор Мартін Содомка – автор популярних видань "Як змайструвати автомобіль" та "Як змайструвати літак", які видані в Італії, Данії, Південній Кореї.

"Ми неймовірно втішені, що на Форум видавців на запрошення "Видавництва Старого Лева" приїде Мартін Содомка. До речі, приїде він на старенькій "Шкоді", яку він сам же ж і склав у свій час (це захоплення і стало поштовхом до написання-малювання книжки "Як змайструвати автомобіль"). Мартін зустрічатиметься з читачами та презентуватиме нові книги", - розповіла Оксана Зьобро, керівник відділу маркетингу та зав'язків з громадськістю "Видавництва Старого Лева".

Також на дитячому майданчику у Національному музеї ім. Андрея Шептицького він проведе для дітлахів майстер-клас по тому, як працює двигун автомобіля. Завітає він і у Центральну міську дитячу бібліотеку, щоб там поспілкуватися зі своїми читачами.

"А ще плануємо організувати зустріч з Мартіном для ілюстраторів. Сподіваємося, їм цікаво буде розпитати про його досвід роботи. Адже він, по суті, є засновником у Чехії такого жанру як технічна казка. Мартін − чудовий автор та ілюстратор. Він з таким натхненням розповідає про автомобілі, літаки, мотоцикли і те, як вони працюють... Мартін з нетерпінням чекає на знайомство з новими читачами. І ми впевнені, що це знайомство запам'ятається всім надовго", − уточнила Зьобро.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"