ban2

Українцям покажуть, як виглядатиме перший контакт людей з НЛО

У Києві та в 20 країнах світу одночасно покажуть документальний фільм, де покажуть імовірний сценарій першого контакту людства з інопланетянами

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

У Києві відбудеться прем'єра документального фільму Майкла Медсена "Візит. Інопланетна зустріч", в якому буде представлений можливий сценарій першого контакту людини з інопланетними цивілізаціями. Показ, організований фестивалем DocudaysUA, відбудеться одночасно в 20 країнах світу. У цей же день Європейське космічне агентство відправить у відкритий космос астронавта Андреаса Могенсена.

"Візит. Інопланетна зустріч" - це філософська сага, документальна фантазія на тему, що станеться, як тільки на землю ступить перший інопланетянин. Показ фільму приурочений до Всесвітнього тижня космосу. Він буде супроводжуватися онлайн-трансляцією обговорення космічних вояжів із спеціального бункера в Копенгагені. У дискусії зможуть взяти участь і українські глядачі, задавши питання за допомогою sms, Facebook та Twitter", - розповіла програмний координатор DocudaysUA Вікторія Лещенко.

У Києві проведуть показ в Астрономічній обсерваторії при Національному університеті імені Тараса Шевченка. У такий спосіб організатори хочуть привернути увагу киян до унікального пам'ятника історії та архітектури, територія якого донині залишається ласим шматочком для забудовників.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"