ban2

Понад 50 музичних подій за 10 днів: У Києві вперше відбудеться Ukrainian Music Week

З 3 по 13 грудня на 20 локаціях столиці відбудеться перша великомасштабна музична подія.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт заходу.

Ukrainian Music Week – перший Український тиждень музики, "що ознайомить з усіма проявами сучасної української музичної культури та її взаємодією з усіма іншими напрямками мистецтва".

Захід, який триватиме 10 днів, проходитиме на 20 локаціях. На Ukrainian Music Week пройде 50 подій та виступлять 50 артистів та спікерів. Подія зможе прийняти 10 тис. відвідувачів.

На відкритті 3 грудня виступить Дмитро Шуров (Pianoбой). У Музеї Булгакова він зіграє особливу, містичну програму за білим роялем.

Крім того, в рамках UMW відбудеться конкурс реміксів на "ВВ" до 30-річчя групи, відкриті репетиції O.Torvald і "С.К.А.Й.", музичні конференції, майстер-класи з питань захисту авторського права і грі на гітарі , спілкування з діджеями і продюсерами, концерти, покази музичного кіно, проекти на стику електронної музики та образотворчого мистецтва в Національному Художньому музеї та Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків.

Кілька попередніх подій пройде вже найближчими вихідними: 27 листопада в Atmosfera 360 виступить ансамбль Art-Offertorium, 28 листопада в "Маямі Блюз" виступить Dakooka, а в клубі ZAAL - голландський електронний артист Jaap Ligthart.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"