ban2

Людина-шахи: до Києва приїхала найтатуйованіша людина

Легендарний Метт Гон, якого називають людина-шахи через татуювання на голові у вигляді клітинок, приїхав до столиці України. Про це повідомляє "24 канал".

До цього дня про Київ він читав лише в книжках та інтернеті. Приїхавши, Метт з першого погляду закохався в місто.

"Я вчив історію у коледжі. Зараз я бачу ті місця, про які дізнавався, коли був ще підлітком. Це неймовірно. Ця велика жінка з мечем, куполи золоті", - поділився враженнями Гон.

Перше татуювання він зробив у 14, однак воно йому не сподобалося, малюнок прийшлося виправляти його мамі. Тепер фарбою закрито майже все тіло Метта.

"У мене навіть є татуювання у середині мене. В горлі, під повіками, на язиці. Є навіть фарба в очах - це доволі небезпечно", - розповів чоловік.

На руках та пальцях Мета набиті стейк, сосиски, гамбургер кебаб, хотдог, морозиво і банан - все це спогади про роботу і блискучу кар’єру повара у Новому Орлеані.

Сьогодні Метта запрошують на тату-фестивалі по всьому світу. З кожної країни Метт привозить не магніти на холодильник, а тату національних прапорів. Тепер обіцяє що поруч з іншими з'явиться і український прапор та символ гривні.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День вуличної музики.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"