ban2

Український режисер показав, що таке гідність у постерах

Андрій Приймаченко вважає, що гідність починається не з пафосних промов та постів, а з простих, часом примітивних життєвих кроків

Український режисер Андрій Приймаченко створив серію постерів, якими показав, що таке справжня гідність. Постери режисер поширив на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє Еспресо.TV.

"Ми кажемо "Революція Гідності", але чи розуміємо ми, що таке та "гідність"? Отак: на хлопський розум, без пафосних промов?", - написав Приймаченко.

На думку автора постерів, Революцію Гідності українці почали, але ще не завершили. "Ми пройшли найважчий та найкривавіший етап. Здавалось би, усе тепер значно легше. Так, але не так. Бо Гідність - це у першу чергу питання внутрішнє, особисте. А у себе ж коктейль молотова не кинеш, правда?" – зауважив він.

Кажучи про поняття гідність, він зазначив: "Колись давно я почув вислів "Поляк ніколи не сяде у переповнений автобус". Я зрозумів суть цього вислову тільки побувавши у Польщі минулого року".
Режисер підсумував: все що є в нас – це лише наша провина, бо ми погодилися з цим жити та не намагаємося це змінити. "У нас такий громадський транспорт, бо ми ним користуємось. У нас така освіта, бо нам і така підходить. У нас те в голові, чого ми самі хочемо. Гідність починається не з пафосних промов та постів, а з простих, часом примітивних життєвих кроків", - додав він.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"