ban2

Вінниця увійшла в п’ятірку найпривабливіших для туристів міст

Впродовж перших трьох травневих вихідних Вінниця увійшла в п'ятірку найвідвідуваніших туристами міст України. Наймасовішим місцем скупчення туристів Вінниці був і залишається фонтан. Тут на травневі свята побувало декілька тисяч відвідувачів. Трохи менше туристів побувало в усипальниці Пирогова та ставці «Вервольф».

За інформацією сайту Бізнес.Весті, який провів аналіз бронювання місць у готелях по всіх містах, найпопулярнішим залишається Захід України. Туристи масово рвонули на долину Нарцисів, Львівські замки, Ужгород та Чернівці. На четвертому місці за популярністю, якщо судити за вільними готельними номерами – Вінниця. Далі йдуть Одеса, Чернігів і Полтава.

– Сумно, що в одноденних турах наше місто замінюють уманською «Софіївкою» чи замками Хмельниччини, а приїздять лише на фонтан... Потенціал Вінниці величезний, але потрібно спільно (приватно, муніципально, державно) вирішувати, як його реалізовувати, налагоджувати співпрацю готельного та ресторанного бізнесу, – каже історик-екскурсовод, голова ГО «Спільнота «Історія Вінниці» Олександр Федоришен.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"