ban2

Львів збере музикантів на Фестивалі нової української музики #SVOЇ

15 травня до Львова з'їдуться молоді гурти, які створюють якісну музику світового рівня

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт організатора.

15 травня у Львові відбудеться перший фестиваль нової української музики #SVOЇ. На сцені клубу "Picasso" зберуться молоді гурти, які створюють якісну музику світового рівня. За задумом організаторів, Фестиваль нової української музики #SVOЇ відбуватиметься щонайменше чотири рази на рік та у перспективі пошириться і на інші міста України.

Головна мета фестивалю #SVOЇ – відкриття нових яскравих імен на українській сцені. Жанрових обмежень на #SVOЇ-й сцені не буде. Учасниками музичного марафону будуть групи та виконавці у найрізноманітніших жанрах: від року, поп-року та інді – до джазу, етно, електроніки й інших стилів. Головні критерії отримання перепустки у спільноту #SVOЇ-х – новий, цікавий та якісний музичний продукт та українська "прописка".

Фестиваль #SVOЇ буде унікальним майданчиком, який надасть молодим артистам можливість познайомитись вживу зі своїми прихильниками та завоювати симпатії нових.

Організатори події, зазначають: "Українська музика вийшла за межі інтернет-популярності, вона стала якісною і вартує того, щоб лунати на радіо- і в телеефірах, звучати на фестивалях в Україні та за кордоном". На першому фестивалі #SVOЇ 15 травня на сцені Picasso зберуться такі гурти та виконавці: Вагоновожатые - новий потужний проект, що народився з співпраці Антона Слепакова ("И Друг мой Грузовик..."), Валентина Панюти ("Lюk") і Станіслава Іващенко ("DOK"); Dead Boys Girlfriend - найгучніший гурт вітчизняної електронної сцени, автори саундтреку до українського трилера "Тіні незабутих предків"; Lika Bugaeva - інді-рок гурт, створений учасницею вокального шоу "Голос країни" з команди Діани Арбеніної; Panivalkova - чуттєве жіноче тріо з укулеле, перкусією та назвою, яку вигадав Фреді Меркьюрі; 5 Vymir - гурт, творчість якого свого часу відзначив гуру української сцени Святослав Вакарчук; Lakeway - прогресивний гурт, що підкорив слухачів відвертістю текстів та чуттєвістю музики; Sasha Boole - унікальний мандрівний кантрі/фольк-виконавець.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"