ban2

Проукраїнський сенатор буде балотуватись у президенти США

Сенатор-республіканець Ліндсі Грем, який є активним прихильником України в Конгресі США, заявив про свій намір взяти участь у виборах президента Сполучених Штатів у 2016 році

Про це він зазначив в прямому телеефірі на телеканалі CBS, передає Укрінформ.

"Я йду на вибори, тому що, на мою думку, світ розвалюється на частини. Я більше мав рацію, ніж помилявся в питаннях зовнішньої політики",- сказав законодавець.

Він зазначив, що серед головних цілей на вищій посаді вважає посилення міжпартійного співробітництва у владі США, а також створення більш безпечної Америки.

Під час телеефіру Грем зауважив, що офіційно заявить про свою участь у президентських перегонах 1 червня у своєму рідному місті.

Нагадаємо, інший впливовий сенатор і колишній кандидат у президенти США Джон Маккейн зауважив, що Ліндсі Грем є найбільш палким прихильником України серед усіх нинішніх кандидатів. "Він розуміє проблему, і він там (в Україні – Ред.) був багато разів", - зазначив Маккейн.

Сам же Грем неодноразово виступав з публічними закликами до адміністрації США з вимогою збільшити підтримку України, в тому числі у вигляді летальної зброї. Крім того, сенатор є постійним критиком зовнішньої політики адміністрації Обами.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"