ban2

Газету Файні новини згадали і показали по Інтеру! Вітаю команду та дякую їй!!! ВІДЕО

Понад півтисячі пасок та крашанок, сотні кілограмів солодощів та м'ясних виробів передали вінницькі волонтери у зону АТО. Усього для бійців зібрали близько 5 тонн смаколиків по усій області. Та ласощі - це ще не всі дарунки. Військовим повезуть дитячі малюнки та спеціальний випуск газети - з лише позитивними новинами. Так волонтери хочуть підняти захисникам бойовий дух та привітати з Великоднем. Зібране обіцяють доставити у найгарячіші точки Донбасу.

"На носі Великодні свята і тому ми зробили таку акцію - зробити свято для нашого захисника, 2 тижні тому ми кинули клич і люди відгукнулися - напекли пасочок, накрасили крашанок. Це іде по периметру всьому, по зоні АТО, попередовим, від блокпостів, до аеропорта, Щастя, Пєскі і т.д. Дітки зробили малюночки, газета "Файні новини", кожному буде пасочка, крашанка і ось такі привітання. навіть з 11 училища дівчатка написали побажання і залишили свої телефони. так що може і вийдуть у нас якісь сімейні пари з того", - розповідає волонтер Марія Стебелєва.

"Їду вже четвертий раз. Зараз їдемо на Краматорськ, Піски, Авдєєвка. Везем зараз на данний час все, шо зібрали в Каліновському районі і передали на самооборону. Починаючи від консервації і закінчуємо - салом ,тушонками, консервами, зеленню, картоплею. А тут ще таке свято – Паска. Доплюсовуємо пасками, зараз приїдемо в Калинівку посвятимо їх, з батюшкою вже домовилися українського патріархата, все буде добре", - розповідає водій-волонтер Сергій Горбатюк.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"