ban2

Файні анекдоти

jokeАнекдот – це ситуація, запорзичена з буденного життя. Можливо, трохи прикрашена та доповнена. Для колориту.

Смійтеся на зодоров’я , розповідайте анекдоти іншим, присилайте свої. Сміх нам допомагає жити, сміх нам дає щастя, сміх продовжує наше життя.

Доки ми сміємося – доти нас не перемогти! 

Російське громадянство, квартира в Грозному і звання "Почесний мордвин" - що ще потрібно забутому акторові, щоб нагадати про себе?
Жіноча сутність: Я не завжди знаю, про що говорю, але завжди знаю, що права!
Доктор порекомендував мені пити більше коньяку і горілки.Взагалі-то, дослівно було сказано: "Поменше вина!", Але сенс - той же ...
Анонс: "Бажаючим вивчати англійську мову, у досвідченого викладача, за помірну плату поступлюся місцем у 8-Б класі"
Варто мені тільки не виспатися, і я вже нікого не люблю.
Випадок в магазині.- У вас горілка є?- А 18 є?- А ліцензія є?- Ну, ну. Що завівся-то відразу.
Ти питаєш, навіщо одружився? А уяви, пізно ввечері раптом відключили світло: ні інтернету, ні телевізора, книжку і ту не шанувати. Ось тут дружина і стане в нагоді!- А, зрозуміло, щоб сексом з нею зайнятися!- Та при чому тут секс ?! Тільки дружина знає, де в будинку лежать свічки і сірники.
Перейшов з тришарового туалетного паперу на двошаровий. Відчайдушні часи вимагають відчайдушних заходів.
Дипломат - це людина, яка знає сто синонімів до слова "ні".
Діти:- А у мого тата крутий останній Айфон!- А у мого - останній Лексус!- А у мого - ось такий пацюк у підвалі!Всі хором:- Та ти щоооо.... ! ?! Покажи!
Святий отець, сил більше немає. Грошей не вистачає, дітей треба піднімати. Не знаю, як жити далі .... І їсти смачно хочеться і одягатися добре.- Це все спокуси від диявола! Змиріться з тим, що є. І терпіть.- Святий отець я бачила у вас у дворі дуже шикарні великі авто ...Священик, перебиваючи:- Ви все вірно підмітили! А знаєте, яка витрата пального у них? Літрів 20-25. І ми теж терпимо! А куди діватися?
Сьогодні на кухні буду нову мийку ставити!- А чим тебе стара не влаштувала?- Низька, щоб з крана води в чайник набрати, треба в ній весь посуд перемити!
Сидять дві бабульки. Одна в іншої запитує- Як мене звати?Інша довго думає і питає- Тобі терміново?
Збирає жінка доньку в дитячий садочок. Запізнюється, однією рукою вії фарбує, іншою її одягає. Поспішають! Біжать на маршрутку. Пригадує - без рукавиць вона: - Доця ручки без рукавиць не замерзли ?!Вона відповідає:- Ручки ні! Ніжки без чобітків - ТАК!
– Тату, що означає наш прапор? – Синій – небо, жовтий – поле. – А що означає прапор москалів? – Білі квіти на червоному цвинтарі. – А синiй? – А синій вони у нас вкрали.
Село в Галичині. Свято. Зі сходу приїхав чоловік до родича. Сидять за столом. Хтось піднімає келих і пропонує тост – за Зеника. Всі п’ють. Пішли в гості до іншої хати. Посідали за стіл. Знов випили за Зеника. І так по всіх знайомих – за Зеника. Нарешті той східняк не витримує, і з цікавості:– Куме, а хто то такий той Зеник?– О-о-о! Ти не знаєш? Зеник то є файний хлоп!– Ну то хто то такий?– Он бачиш клуб стоїть?– Ага.– Ну то йдеш до нього, а там на задній стіні все написано.Той побіг до клубу, заходить ззаду, дивиться, а там здоровенними буквами нашкробано– “БИЙ МОСКАЛІВ” і знизу підпис – ЗЕНИК
– Синку, як іспити? – Подорожчали, тату.
Фраза: “Любий, подай, будь ласка, КОЛЬОРОВІ невидимки”, геть руйнує чоловічу логіку!
Старовинне українське свято - «П’ятниця вечір»… святкується 3 дні.
Кореспондент запитує директора дурдому, який тест є критерієм для виписки.– Ми наливаємо повну ванну води, кладемо поряд чайну ложечкуі великий кухоль, і пропонуємо звільнити ванну від води.Кореспондент усміхається і каже:– Ну будь-яка нормальна людина візьме кухоль.– Ні, – каже директор, – нормальна людина вийме корок.
Допис міститься на сайті "Файні новини"