ban2

Основні характеристики ватніка та інструктаж щодо поведінки з ним.

Основні характеристики ватніка та інструктаж щодо поведінки з ним.
Ватнік тупий. Життєва біографія його переважно формується із вузького світогляду, повної відсутності освіти і глузувань однокласників. В результаті ми отримуємо нібито й не орка,але загалом істоту, що важко ідентифікується на наявність звивин мозку. Скажімо, якщо ви почнете щось пояснювати ватніку, він швидше за все буде використовувати набір ключових слів бота: "бЕндеровцы, фашисты, убийцы, майдауны, правосеки, в новостях сказали, укры, хохлы, хероям сала,поскачите майданутые" тощо — і багато матюків, як це прийнято у російській провінції. Ключові слова будуть переставлятися у довільному порядку, підсумок так званого діалогу буде зведений до того, що "ты урод, горите все в аду".
Ватнік ніколи не вчив історію. Повідомлення про те, що Москву заснував київський князь, кидає його в шок і ступор, є для нього потрясінням і причиною негайно гепнутися черепком до бетону від переляку, бо єресь, яку він починає писати, коли приходить до тями від новини, може бути результатом лише струсу мозку.
Ватнік має аллергію на словники, вікіпедію і довідники. Він вірить лише ютубу та фейсбуку, бо "там бабушки и очевидцы". При слові "зрежисовано" і особливо при убивчому "давайте спробуємо проаналізувати", ватнік непритомніє і в маренні верещить: "жгите покрышки, уроды, не хочу в Евросоюз, бляяяяяяя!" або "Будете без нас в Гейропе жопомойками работать" тощо. Вакцини не існує, потрібно просто залишити його вмирати і бажано вліпити бан, щоб не почалась епідемія.
Ватніку абсолютно по барабану будь-які спроби достукатися до його свідомості.
Щоб вивести ватніка на чисту воду відразу, достатньо просканувати його по 10 пунктах:
1. Дуже неграмотно пише, не знаючи рідної мови.
2. Впевнений, що в Україні російська мова заборонена і за неї убивають.
3. Категорично заперечує наявність росіян "на Юго-Востоке".
4. Впевнений, що лише Путін може всіх захистити.
5. До всіх не росіян відноситься, як до фашистів і нацистів, бо вони "уроды и не любят Россию, а любят свою историю, которой не было".
6. На будь-який аргумент відповідає: "а ты толстая, страшная, дура (сучка, дебил, педик) и вали из моей страны".
7.У відповідь на історичні довідки і фото архівів наводить ролики з ютуба, де незрозуміло хто незрозуміло кого вбиває (мучить, гвалтує тощо).
8. Не читаючи блогу, звертається до вас як до мужчини, хоча ви-жінка.
9. Не дивлячись на забанений аккаунт повертається знову (птіца Фенікс мля).
10. Ватніки of 80's level продовжують моноложити (круте слово, га?) у блогах ваших друзів у надії, що ви це прочитаєте.
Іншими словами, це ВОШІ. Такі, що важко виводяться, але, на жаль — лише чистити, видаляти и банити.
By Nata-Scherbina

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"