ban2

А український Донецьк як стояв, так і стоятиме – хоч ніби й окупований, та нескорений.

Доброго вечора, шановні бандерівці! Знов озивається до вас Донецька хунта з глибокого революційного підпілля! Спішимо порадувати повідомленням про одну зовні дрібну й непомітну, але насправді достобіса знаменну і глибоко символічну подію: сьогодні у нашому місті впала стіна Путлера. То місцеві колоради й ватники ще напередодні окупації прозвали так автобусну зупинку на одному із в’їздів до шахтарської столиці, надряпавши на ній кривими літерами фальшиве підлабузницьке гасло: «Путін – свобода». Надряпали й приготувалися чекати на «визволителів» від «бандерівського іга»… Та, на щастя, часто з дурнів і виродків глузує саме життя. Це й сталося сьогодні: один із символів їхньої зради розвалився, протаранений п’яними бойовиками. Ходить у народі й фантастичніша чутка: мовляв, обійшлося тут без «старання» тих недолюдків. Нібито впав цей мур, підштовхнутий якоюсь вишньою силою, яка не терпить зрадників і байстрюків та час від часу посилає їм отакі-от знамення: забирайтеся, мовляв, куди подалі, доки живі та цілі!
Віримо, що ця дрібненька напівмістична пригода невдовзі обернеться дечим масштабнішим – рухне і стіна кремлівська! Переконані, що чекати цього вже недовго!
А український Донецьк як стояв, так і стоятиме – хоч ніби й окупований, та нескорений. І плювати йому на плюгавих отих завойовників, що вдерлись, аби його підкорити, та так до кінця й не подужали, розчинились у місті-мільйоннику, як плювок у кучугурі. Скоро й зовсім зникнуть вони звідси безслідно. І ти, ненько Україно, ще повернешся до своїх давніх меж – від Сяну до Дону або й далі! На добраніч тобі!

Автор: Максим Зеленчук

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"