ban2

До 2016 року Україна відкриє за кордоном 20 торгових представництв

Україна в 2016 році відкриє 20 торгових представництв в економічно перспективних країнах

Про це під час українсько-литовської ділової ради повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, передає Еспресо.TV. з посиланням на "Європейську правду".

"До кінця року ми відкриємо шість торгових представництв в країнах, найперспективніших для розвитку торговельних відносин. Вже наступного року відкриємо ще 14. Таким чином, до кінця наступного року діятиме 20 торгових представництв України за кордоном", - говорить міністр.

Україна переживає важкі часи, а тому економічні угоди, на разі, є дуже важливими.

Як зазначила заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль в інтерв'ю агентству Українські новини, "товарообіг у нас впав з усіма країнами, включаючи і Європейський Союз. Це зрозуміло, адже у нас йде дуже різке падіння економіки. Ми перебуваємо у постійному діалозі з ЄС. Міністерство закордонних справ виступає за створення торгівельно-економічних місій України за кордоном".

Нагадаємо, що раніше Кабінет міністрів України призначив міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса головою Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"