ban2

А.Яценюк вручив пораненим учасникам АТО нагороди у Дніпропетровську

А.Яценюк вручив пораненим учасникам АТО нагороди у Дніпропетровську
КИЇВ. 11 вересня. УНН. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк перебуває в Дніпропетровську, де відвідав обласну лікарню ім. Мечникова. Тут знаходяться на лікуванні поранені в ході АТО бійці, багато з яких вийшли з оточення в Іловайську. Глава Уряду вручив бійцям нагороди, передає УНН.
Лікарню відвідали також Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.
Глава Уряду вручив командиру другого батальйону спеціального призначення “Донбас” Національної гвардії України Семену Семенченку Орден Богдана Хмельницького III ступеня, яким він нагороджений Указом Президента України за особисту мужність, проявлену в боях.
Він також вручив нагородний кортик і нагрудний знак “За відзнаку в службі” бійцю батальйону “Дніпро-1” Володимиру Парасюку. Бійцям, які перебувають у лікарні, нагородні годинники.
Арсеній Яценюк сказав, що бійці АТО — “це справжні герої, які боронять країну”.
Глава Уряду підкреслив, що забезпечується все необхідне фінансування для придбання медикаментів та лікарської допомоги для бійців: “Грошей на рахунках — мільярди, треба, щоб швидше оборонне відомство використовувало їх”.
“Але найважливіше — це бойовий дух і впевненість, злагодженість і дисципліна. Всюди: в Міністерстві оборони, в керівництві АТО, Уряді, Адміністрації . Тому що країна перед великими випробуваннями і великими викликами”, — наголосив Прем’єр-міністр.
“Ми можемо все подолати, коли будемо з дуже холодним і прагматичним підходом, дисципліновано, з вишколом і розумом це робити”, — сказав він.
Арсеній Яценюк підкреслив, що “підтримує позицію Президента України стосовно невідкладної зміни керівництва оборонних відомств”: “Настав час приймати серйозні і радикальні рішення, в тому числі персональні”.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"