ban2

У Військовому інституті КНУ ім. Т.Шевченка продовжується набір студентів за програмою офіцерів запасу

У Військовому інституті КНУ ім. Т.Шевченка продовжується набір студентів за програмою офіцерів запасу
КИЇВ. 3 вересня. УНН. Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжує набір студентів вищих навчальних закладів для проходження військової підготовки за програмою офіцерів запасу до 31 жовтня 2014 року. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.
Майбутні офіцери готуються за 16 військово-обліковими спеціальностями в різних напрямах військової підготовки для кадрового забезпечення Збройних Сил, військових формувань та інших силових структур України.
У провідному вищому військовому навчальному закладі студенти вишів столиці, Київської області та інших регіонів України мають змогу протягом двох років поспіль пройти повний курс військової підготовки з подальшим присвоєнням первинного офіцерського звання.
За довідковою інформацією та для оформлення документів звертатися у відбіркову комісію Військового інституту за адресою: місто Київ, вул. Ломоносова, 81 (ст. метро “Виставковий центр”), кабінет 205, телефон (044) 521-35-57.
Як повідомлялося, директор департаменту військової освіти на науки Міністерства оборони України, генерал-майор Ігор Толок розповів, що цогоріч збільшилася кількість охочих здобути військовий фах.
Нагадаємо, в Україні зростає конкурс на вступ до військових навчальних закладів.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"