ban2

Студенти Катюжанського ПТУ ремонтують «монстрів» для АТО

Кореспонденти телеканалу ICTV відвідали сьогодні Катюжанське ПТУ, де зараз ремонтуються, а точніше — реставруються два УАЗ-ики, нові «монстри», про які ми вже повідомляли раніше. Нарешті — ремонтні роботи розпочалися, хлопці пообіцяли якнайскоріше виконати свою роботу якісно. Розуміння того, що автомобілі, відремонтовані власноруч будуть відправлені у зону АТО та безумовно будуть виконувати бойові завдання неймовірно мотивують хлопців. Тому відношення до роботи серйозне, про що з гордістю говорять викладачі та майстри ПТУ. Фонд «ЄДНІСТЬ КРАЇНИ» готує проекти по реставрації ще декількох автівок, тому робота і у хлопців з ПТУ, і у інших майстрів, що допомагають нам у ремонтах — неодмінно буде.

Ми супроводжували кореспондентів до Катюжанського ПТУ. Відеоматеріал вийшов в ефір у «Фактах» на каналі о 15.45 18 листопада, та доступний в архівах телеканалу та на нашому сайті.

«Монстер», що вже використовують наші віськові у зоні АТО, вже заслужив слова подяки, які висловлені на нашій сторінці у Facebook:

«Від себе (Михайло Кохан) та розвідки 14 ОМБр , висловлюемо подяку Благодійному фонду «Єдність Країни» за надану нам допомогу.Окрема подяка керівнику фонду Кулішу Олексию Олексийовичу , всім волонтерам які беруть участь відновленні та ремонту автотранспорту , кожній людині яка фінансово чи фізично долучаеться до спільної справи . Хай цей «Монстер» допомагае нам боротися з ворогом до перемоги . СЛАВА НАЦІЇ! «

«Це хороша історія з хорошим же й закінченням:-)) Коротко це звучить так — був брухт, стала робоча машинка 14 бргд. Таблеточка — дуже корисна конячка. Ну, танчики, звісно краще, але у нашому випадку — і таке добро за щастя:-)) Так от, завдяки зусиллям Олексія Куліша той корисний монстрик — в строю. (Олексій, правда його так цинічно монстром називає, але ж я знаю, що він, хоч і страшнуватий ззовні, але дуже добрий в душі:))

А тепер є ще два брухти. На фото вони оті синенькі. І вони теж мають всі шанси стати транспортом з потужною користю для наших захисників. 

Але без вашої допомоги витягнути завдання буде складнувато.

Картка «Приват Банк»
4149 4378 4885 0333 Сек О.А.
4731217105971517 Пілоян Л.Ю.
5168742323749006 Куліш О.О.

Media

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"