ban2

Чубаров: представництва Меджлісу в Брюсселі і Вашингтоні можуть з'явитися вже восени

Ніякої політичної підоснови у представництв кримськотатарського представницького органу не буде. В Брюсселі (Бельгія) та Вашингтоні (США) восени 2016 року можуть відкритися представництва Меджлісу кримськотатарського народу - вже вирішуються фінансові та кадрові сторони цього питання. Про це повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Крим.Реалії.

"За ці два роки, з моменту окупації Криму Росією, майданчики, основні, нашої діяльності знаходяться в столицях деяких держав, де зосереджені основні міжнародні організації, їх штаб-квартири, зокрема, Брюссель. Я думаю, що з відкриттям нового політичного сезону, я маю на увазі осінь 2016 року, ми все-таки зможемо відкрити представництво в Брюсселі. Питання кадрового і фінансового характеру ми вирішуємо. Те ж саме з Вашингтоном", - сказав Чубаров.

Він також зазначив, що ніякої політичної підоснови у представництв кримськотатарського представницького органу не буде.

"Це робочі інструменти Меджлісу кримськотатарського народу, це не є якесь політичне представництво. Це ті майданчики, де буде зосереджена рутинна щоденна робота з міжнародними організаціями", - зазначив Чубаров.

Нагадаємо, раніше Чубаров розкритикував звіт Ради Європи про Крим і вважає документ суперечливим.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"