ban2

Кольоровий світ: в Україні пройшов фестиваль національних костюмів

На території замку-музею Радомисль відбувся всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізованого одягу «Аристократична Україна». Про це повідомляє radiosvoboda.org.

У програмі фестивалю – дефіле моделей в історичному та сучасному етно-одязі, ярмарок аксесуарів та прикрас, концерти живої музики та народних танців.Також глядачі мали можливість побачити унікальні покази – на човнах – національних костюмів Малайзії. Південної Кореї та Польщі.

Фестиваль відбувся на території замку-музею Радомисль на Житомирщині. Покази-дефіле проходили просто неба у дворі замку. Глядачі могли побачити та придбати модне українське вбрання для всієї родини. Особлива увага приділялась унікальним жіночім аксесуарам.

Відмінною рисою показів стало те, що в них брали участь не професійні моделі, а жінки, що були відібрані під час конкурсу в інтернеті. Основним критерієм відбору було питання «Що для тебе Батьківщина?» та «Що зробила для України ти та твій рід?». Поруч, на острові на території замку, проходив ярмарок національних виробів. Всі охочі мали змогу взяти майстер-клас на ткацькому верстаті.

Раніше Politeka писала, що заможні українці все більше втягуються в змагання по зведенню персональних храмів і церков. Представники «вищого суспільства» облаштовують молитовні місця для себе, як на території власних дворів, так і на дахах висоток.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"