ban2

Серед столичних учнів оберуть кращого "снайпера"

Серед столичних учнів оберуть кращого "снайпера"  
КИЇВ. 8 жовтня. УНН. 9 жовтня 2014 року на базі Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства (вул. Клавдієвська, 24) відбудуться військово-спортивні змагання з вогневої підготовки серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів Києва “Снайпер столиці”. Про це УНН повідомили у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту КМДА.
Метою змагань є військово-патріотичне виховання учнівської молоді — майбутніх захисників Вітчизни, формування любові до своєї Батьківщини, виховання поваги до героїчного сьогодення українського народу, відданості його традиціям та надбанням.
Організаторами заходу виступили Київська міська організація Товариства сприяння обороні України, Департамент освіти і науки, молоді та спорту, Київський міський військовий комісаріат.
У змаганнях братимуть участь десять збірних команд-переможниць районного етапу, збірна команда навчальних закладів професійно-технічної освіти і збірна команда Київського військового ліцею імені Івана Богуна.
Змагання відбуватимуться у 2 етапи:
1. Теоретичний, на якому 2 учасники команди дають письмові відповіді на питання тестів з вогневої підготовки;
2. Практичний, де учні демонструють свої практичні уміння і навички з вогневої підготовки ( стрільба з пневматичної зброї (гвинтівка), розбирання та збирання макету автомата АКМ чи АК, спорядження 30 навчальними патронами магазину автомата АКМ).

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"