ban2

Ветерани АТО оголосили про блокаду окупованого Донбасу

Ветерани АТО оголосили про початок торгової блокади непідконтрольних Україні територій на Донбасі, через те, що бойовики так і не розпочали обмін полоненими за формулою "всіх на всіх". Про це заявив народний депутат Семен Семенченко на своїй сторінці в Facebook.

"Ветерани починають дії щодо блокади торгівлі з окупованими територіями, на якій наживають мільйони як ватажки т.зв. ДНР/ЛНР, так і "українські" олігархи і чиновники", – написав Семенченко.

Під час прес-конференції, ветерани АТО підкреслили, що будуть боротися, в першу чергу, з контрабандою металу, лісу, алкоголю і сигарет. За їх словами, вони не мають наміру обмежувати місцевих жителів, які привозять продукти харчування.

Окрім того, бійці запевняють, що вони планували звернутися до "Укрзалізниці" щодо блокади. Але їх не пустили до керівництва.

"В першу чергу заблокувати саме великі вантажні перевезення, які йдуть не на користь героям України, які залишилися там, а йдуть на користь олігархам і тим, хто зацікавлений в цій незаконній торгівлі. В принципі, ми зараз виходимо на етап закінчення планування. Чекаємо відповіді з "Укрзалізниці", - заявив Сергій Якимов.

Відзначимо, в кінці 2014 року бійці батальйону "Донбас" вже блокували доставку вантажів в окуповані райони. Тоді Семенченко відзначав, що доставки вантажів і продовольства не буде, поки бойовики не звільнять всіх українських заручників.

Media

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"