ban2

Учні Оболоні допомагають бійцям Антитерористичної операції

Учні Оболоні допомагають бійцям Антитерористичної операції  
КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Протягом жовтня у загальноосвітньому навчальному закладі № 8 Оболонського району відбулися акції “Допоможемо учасникам батальйону “Київська Русь”, “Зігрій солдата”, які були спрямовані на формування патріотичного виховання учнів, а також з метою допомоги бійцям АТО. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.
Педагогічний колектив, учні, батьки та вчителі школи, маючи небайдужі серця та високу громадянську позицію, не залишились осторонь подій, що охопили нашу країну — повідомили в Оболонському районі.
За підсумками акції було зібрано 8375 грн. За допомогою волонтерів придбано і доправлено на передову: берці, теплі куртки, захисну маску та каремати. Крім того, діти написали листи захисникам Вітчизни.
Також, за ініціативи вчителя світової літератури школи №8 на початку жовтня було проведено ярмарок в рамках акції “Зігрій солдата”, до якого долучились учні 2, 6, 8 та 9-х класів школи.
Під час ярмарку продавалася випічка, дрібні прикраси, зроблені власноруч дітьми, браслети патріотичних кольорів. Зібрані 5040 грн передані на придбання тепловізора для учасників АТО.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"