ban2

У США тривають протести проти виступів пропутінських артистів

Сьогодні у Нью-Йорку в Metropolitan Opera знову виступатимуть співачка Анна Нетребко та диригент Валерій Гергієв

Активісти у США вчергове організували пікет, протестуючи проти виступів музиантів, які активно підтримують агресивну політику Путіна стосовно України.

Нагадаємо, що під час попередніх виступів музикантів протестувальники активно висловили свою позицію щодо того, що такі музиканти так само поділяють провину за війну в Україні.

Роман Торговицький вйшов на сцену з антипутінським плакатом. Згодом, активіст, якого затримала поліція, проте суд не знайшов у його діях складу злочину, звернувся до музикантів з відкритим листом.

"Мені не приносить задоволення протестувати на вашому заході, але ваша підла поведінку не залишає мені вибору. Ви зраджуєте великі традиції російських мислителів та інтелігенції, - написав москвич Роман Торговицький, - Ви використовуєте своє становище музикантів високого рівня для того, щоб підтримувати брехню, окупацію і війну президента Путіна і уряду Росії", - зазначив він.

Згодом стало відомо, що російська співачка Анна Нетребко, яка ще кілька місяців тому залюбки фотографувалася з прапором "Новоросії", тепер обурюється антиросійським акціям на її виступах.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Нетребко передала гроші Донецькому оперному театру. Жіночка зробила це публічно, зустрівшись з екс-депутатом Олегом Царьовим. Фотографії парочки на тлі прапору "Новоросії" викликали найбільше обурення.

Та згодом Анна заявила, що й гадки не мала про те, що їй дадуть прапор. Однак Царьов запевнив, що про обмін прапорами він і сторона Нетребко домовлялися протягом двох тижнів до зустрічі.

У той же час Царьов не зміг пояснити, куди подів мільйон, виділений йому на ремонт Донецької опери.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"